100 jarig jubileum Ter Steege Bouw

Ter Steege Bouw 100 jaar, dat moest gevierd worden! De directie vroeg De Ceremoniemeester hun eigen productiehal om te toveren tot een geschikte evenementenlocatie voor 2 dagen: één dag voor de relaties en één dag voor alle (oud) medewerkers met familieleden. Zoals op de foto te zien, was de productiehal een kale hal. Met zwart theaterdoek werd de ruimte verkleind en kon de hal ingericht worden. Een complete licht- en geluidset werd ingebouwd, meubilair en cateringvoorzieningen geplaatst en de Ter Steege Bouw styling zorgde voor een professionele uitstraling. 

Dag 1: relatiedag

Tijdens de relatiedag verwelkomden we 500 gasten over een Ter Steege blauwe loper,  binnen konden de gasten hun jas afgeven bij de garderobe en stonden de koffie, thee en petit fours met het Ter Steege logo al klaar. Na een informeel samen zijn, namen de gasten plaats voor het officiële gedeelte. Karin Bloemen opende de dag, gevolgd door een spectaculaire slagwerk- en dansshow. Na twee speeches verzorgde Karin Bloemen een zangoptreden, overvloeiend in een indrukwekkend optreden van stemkunstenaar Niek Boes. Na meerdere lachwekkende taferelen, opende Karin Bloemen samen met Niek de Boes de buffetten. Op verzoek van Ter Steege verzorgden we zeer gevarieerde gerechten op zowel het voor- als het hoofdgerechtenbuffet. Zo konden de gasten genieten van lokale gerechten als “Twentse boeren ham met spek en roggebrood” tot live cooking met gemarineerde zalm, ossenhaas en verse groenten.

De avond werd uiteindelijk zelfs verlengd vanwege het enorme succes!

Dag 2: familiedag

De familiedag vond plaats op het buitenterrein van Ter Steege.Er was van alles te doen. Een zeer populaire attractie was de Sky View;  onder professionele begeleiding “vlogen” de gasten maar liefst 70 meter de lucht in om te genieten van het prachtige uitzicht!
Kinderen konden zich vermaken in het circus, op de klimmuur, met de ballonfiguren clown, zich laten schminken of zich op komische wijze vast laten leggen door de karikaturist.
Verder waren er virtual realtiy games, een levensgrote F1 wagen waarin echt geraced kon worden en er was een keur aan culinaire versnaperingen: Poffertes gebakken in een poffertjesfiets, vers fruit, een automatenwand, een frietkraam, haringkar, broodjes hamburger, loempia’s en was er voor iedereen een suikerspin, slushpuppie of heerlijk vers gedraaid Italiaans ijsje. Als kers op de taart zorgde niemand minder dan Nick en Simon voor een spetterende afsluiting van dit zeer geslaagde 100 jarig jubileum van Ter Steege Bouw!

Benieuwd naar wat De Ceremoniemeester voor uw 100 jarig jubileum kan betekenen? 
Vraag dan hier informatie aan of neem telefonisch contact op met De Ceremoniemeester bij in de buurt.