Onze werkwijze

Stap 1: Persoonlijke kennismaking

Om een goed beeld te vormen van uw (financiële) wensen en eisen  voor de invulling van uw 100 jarig jubileum, vinden wij het belangrijk persoonlijk met u kennis te maken. Tijdens deze kennismaking bespreken we wat uw voorkeur is inzake de mogelijke locatie voor uw 100 jarig jubileum, het entertainment, de artiesten, catering, styling etc. Wij laten u ook uitgebreid fotomateriaal van onze voorgaande evenementen zien, zodat u een goed beeld kunt vormen van onze werkzaamheden, ervaring en de mogelijkheden voor het evenement rondom uw 100 jarig jubileum.

Stap 2: Het concept voor uw 100 jarig jubileum

Na de persoonlijke kennismaking maken wij op maat gemaakte offerte voor uw 100 jarig jubileum. Binnen twee weken presenteren wij u een concept dat volledig gebaseerd op uw wensen en (financiële) eisen. U ontvangt van ons altijd een open kostenbegroting, zodat u precies kunt zien hoe de kosten van uw jubileum zijn opgebouwd. Zo kunt u zelf (financieel) ‘knippen en plakken’ totdat het 100 jarig jubileum binnen uw budget past.

Stap 3: Uw definitieve concept

Nadat u ons concept heeft goedgekeurd, volgt het definitieve ontwerp en is uw 100 jarig jubileum na ondertekening van de overeenkomst een feit. De Ceremoniemeester maakt vervolgens afspraken met leveranciers, zet de uitnodigingswebsite online en tenslotte melden uw gasten zich aan. Tot de datum van uitvoering van uw 100 jarig jubileum vindt  veel overleg met u plaats over de laatste details.

Stap 4: Hét evenement voor uw 100 jarig jubileum

Zorgeloos begint u deze feestelijke dag, De Ceremoniemeester zorgt dat alles volgens schema verloopt. Bij het betreden van de locatie zijn uw gasten onder de indruk van de prachtige ambiance. Ons vriendelijke personeel ontvangt uw gasten met een heerlijk welkomstdrankje, op de achtergrond klinkt rustige muziek. En dit is nog maar het begin.. Na een spectaculaire openingsact en een welkomstwoord worden de heerlijkste gerechten gepresenteerd. En u...? U geniet met volle teugen van uw 100 jarig jubileum, samen met uw medewerkers, collega's, relaties en al uw genodigden!  

Een succesvol bedrijf verdient een succesvol 100 jarig jubileum. De Ceremoniemeester streeft er altijd naar om voor u een jubileum te organiseren, dat nog tijden in het geheugen van uw gasten voortleeft. Bent u benieuwd naar wat De Ceremoniemeester voor uw 100 jarig jubileum kan betekenen? Vraag dan hier informatie aan.